Το σχέδιο μας , για να Πάμε την Αττική Μπροστά.

Φίλες και φίλοι .

Η Αττική, η μεγαλύτερη Περιφέρεια της πατρίδας μας, αξίζει και πρέπει να γίνεται κάθε μέρα λίγο καλύτερη για τους πολίτες. Να κάνει κάθε μέρα κι ένα βήμα μπροστά.

Έχουμε όραμα για το την Περιφέρεια Αττικής. Για μια Περιφέρεια Παραγωγική, Ασφαλή, Ανθρώπινη, Πράσινη. Και έχουμε το σχέδιο για να το κάνουμε πράξη.

Δημιουργώντας ένα Παρατηρητήριο Έργων, με ανεξάρτητους επιστήμονες και τεχνοκράτες, που θα παρακολουθούν την πρόοδο των έργων σε όλη την Περιφέρεια, και τη ροή της συνεργασίας με τους Δήμους όπου αυτά εκτελούνται.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία διαβούλευσης, και δίνοντας βάρος σε συνεργασίες και συναινέσεις που ξεπερνούν τις αγκυλώσεις του χθες κι επενδύουν στην ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας. Με τους Δήμους στην πρώτη γραμμή, σταθερούς, ειλικρινείς και ισότιμους συνεργάτες μας.

Ώστε να καταφέρουμε να ξεδιπλώσουμε τις τεράστιες δυνατότητες της Περιφέρειας. Και να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για την Περιφέρεια Αττικής του 2030:

Με σύγχρονες υποδομές, που θα μεγαλώνουν την αξία της και θα προσελκύουν επενδύσεις, που δημιουργούν νέες καλοπληρωμένες δουλειές και καλύτερα εισοδήματα

Με έργα και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης.

Με παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της και αναβαθμίζουν την εικόνα στους επισκέπτες της.

Με ισχυρό Κοινωνικό Αποτύπωμα κι Αλληλεγγύη, διαρκώς δίπλα στον πολίτη και ιδιαίτερα στο πλευρό των ευάλωτων ομάδων συμπολιτών μας. Δίνοντας προτεραιότητα στην ενίσχυση της δημόσιας υγείας και της εκπαίδευσης.

Με πολίτες που αισθάνονται ασφαλείς για τις ζωές και τις περιουσίες τους, μέσα από τη λειτουργία ενός αποτελεσματικού συστήματος πολιτικής προστασίας.

Με την υιοθέτηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας κι ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, που προωθεί την ανακύκλωση και βάζει οριστικά τέλος στην ταφή των απορριμμάτων

Με πολιτικές που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό,  την καινοτομία κι ενισχύουν την επιχειρηματικότητα

Με τη Νέα Γενιά στο επίκεντρο της πολιτικής μας

Και με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, ως αναπόσπαστο στοιχείο της τοπικής μας ταυτότητας και ιστορίας.

 

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου επιλέγουμε στην Περιφέρεια Αττικής τον Περιφερειάρχη και την ομάδα που μπορούν να εγγυηθούν πως τα επόμενα χρόνια θα είναι περίοδος δημιουργίας κι ανάπτυξης για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και τους πολίτες της.

Ψηφίζουμε για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη .

Για να πάμε την Αττική Μπροστά.

 

Νίκος Χαρδαλιάς

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.

Νίκος Χαρδαλιάς

Oι 6 άξονες του προγράμματος μας

Παραγωγική Αττική
1 ος

Θέλουμε μια Αττική που θα γίνεται ολοένα και πιο Παραγωγική, με ολοένα και ισχυρότερο αναπτυξιακό αποτύπωμα, ελκύοντας επενδύσεις, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και βελτιώνοντας το εισόδημα των πολιτών της. Μία Αττική με αναβαθμισμένες υποδομές, που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών της και την εμπειρία των επισκεπτών της.

Πράσινη Αττική
2 ος

Θέλουμε η Αττική να είναι πράσινη. Που προστατεύει και σέβεται το περιβάλλον, ενσωματώνει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας και πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής κρίσης.

Ασφαλής Αττική
3 ος

Στόχος μας είναι μια Αττική πιο ασφαλής, με έμφαση στην πολιτική προστασία, στην οδική ασφάλεια, την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, έτσι ώστε όλοι οι πολίτες της Αττικής, ασχέτως του πού κατοικούν, να αισθάνονται ασφαλείς στις γειτονιές τους.

Ανθρώπινη - Κοινωνική Αττική
4 ος

Θέλουμε η Αττική να είναι Περιφέρεια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης. Μια Περιφέρεια όπου κανείς δεν θα μένει πίσω.

Αττική Περιφέρεια Πολιτισμού και Αθλητισμού
5 ος

Ο Πολιτισμός και ο Αθλητισμός αποτελούν ξεχωριστό στοιχείο της ταυτότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Αττική των μεγάλων υποδομών
6 ος

Στην Αττική βρίσκονται σε εξέλιξη έργα υποδομής , που βελτιώνουν την καθημερινότητα όλων μας, προστατεύουν το περιβάλλον, αναδεικνύουν τις φυσικές ομορφιές της και συμβάλλουν στην προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Close Search Window