Νέα|

05 Οκτωβρίου 2023

 

«Η συνδρομή της Περιφέρειας για προχωρήσουν τα υπό εξέλιξη έργα της Αττικής είναι κρίσιμη», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Περιστέρι. Και πρόσθεσε: «Εφόσον μας εμπιστευτούν οι πολίτες στις εκλογές της Κυριακής, θα εξαντλήσουμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν για να προχωρήσουν όλα τα έργα με γρήγορους ρυθμούς για να διευκολύνουμε όσο γίνεται περισσότερο την καθημερινότητα του πολίτη. Ιδιαίτερα στο Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους Δήμους, εδώ όπου το έργο του Ανδρέα Παχατουρίδη είναι εμβληματικό».

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο Δημαρχείο της πόλης, ο οποίος τον υποδέχτηκε εγκάρδια, υπενθυμίζοντας τους κοινούς αγώνες που έχουν δώσει για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευχόμενος καλή επιτυχία στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής. «Η Περιφέρεια Αττικής πρέπει να συνεργάζεται στενά με τους Δήμους προς όφελος της κοινωνίας και πιστεύω ότι με τον Νίκο Χαρδαλιά θα υπάρξει μια στενή επαφή με τους πολίτες και τα προβλήματα των πόλεων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παχατουρίδης ενημέρωσε, επίσης, τον κ. Χαρδαλιά για τα μεγάλα έργα της περιοχής, καθώς και για αυτά που βρίσκονται υπό εξέλιξη και έχουν σχεδιαστεί. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη δημιουργίας υπόγειου χώρου στάθμευσης στην πόλη, έργο που θα δώσει μεγάλη ανάσα στην πόλη.

Στη συνέχεια, οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Παχατουρίδης επισκέφθηκαν τον παλιό βιομηχανικό χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο σύγχρονο και βιοκλιματικό θέατρο «Ξυλοτεχνία» και τον υπό κατασκευή βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή Εκατόδενδρα, ενώ σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε συνομίλησαν με πολίτες, παρουσία βουλευτών, αυτοδιοικητικών στελεχών και υποψήφιων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της περιοχής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε και την Καλλιθέα, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο και απηύθυνε ομιλία σε συγκέντρωση πολιτών παρουσία βουλευτών και αυτοδιοικητικών στελεχών. «Είμαι έτοιμος», τόνισε, «να οριστικοποιήσω και να υλοποιήσω μαζί με τους 66 Δημάρχους της Αττικής έναν οδικό χάρτη για να αισθάνονται και να είναι οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου ασφαλείς. Ένας από αυτούς, ιδιαίτερα επιτυχημένος Δήμαρχος Καλλιθέας και πολύτιμος συνεργάτης είναι ο φίλος Δημήτρης Κάρναβος». Και πρόσθεσε: «Χρειάζεται μητροπολιτική προσέγγιση και διαχείριση των ζητημάτων, όπως το κυκλοφοριακό, το ζήτημα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής θωράκισης, ενώ ταυτόχρονα είναι ανάγκη να ξεκαθαριστούν οι αρμοδιότητες του κάθε θεσμικού φορέα για να γνωρίζουν και οι πολίτες, ποιος θα έχει την ευθύνη».

Close Search Window