Νέα|

29 Σεπτεμβρίου 2023

 

«Τα Ναυπηγεία του Περάματος, τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ξανά ζωή. Αυτό το μοντέλο θέλουμε, όταν μιλάμε για μια παραγωγική Αττική», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος. Και συνέχισε: «Θέλουμε μια Περιφέρεια που θα δημιουργεί νέες, καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της. Και θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Οι  επισκέψεις μου, εκτός από τον συμβολισμό που μπορεί να έχουν,  καθορίζουν και τη σκέψη μου για την επόμενη μέρα. Γειτονιές όπως το Πέραμα, η Β’ Πειραιώς, η Δυτική και Ανατολική Αττική αποτελούν για μένα βασική προτεραιότητα».

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στην Σαλαμίνα. Επισκέφθηκε το εκλογικό  περίπτερο του συνδυασμού «Αττική Μπροστά» όπου συνομίλησε με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη, τονίζοντας ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι πόλεμος, αλλά αντιπαράθεση προγραμμάτων, προτάσεων και ιδεών».

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισκέφθηκε και τη Δημοτική  Ιχθυαγορά, όπου συνομίλησε με τους εργαζόμενους: «Χαίρομαι» είπε, «να  βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά για την οικογένειά τους, για την επιχείρησή τους, αξιοπρεπείς και σοβαροί. Είναι αυτοί που κρατούν τις γειτονιές όρθιες».

Close Search Window