Νέα|

01 Οκτωβρίου 2023

«Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής, ζητώ την εμπιστοσύνη των πολιτών για να διεκδικήσω και να παλέψω γι’ αυτούς», τονίζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» και στη δημοσιογράφο Εύη Σαλτού. Και προσθέτει: «Προτεραιότητα και σταθερή προσήλωσή μου θα είναι οι λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, οι έμπρακτες απαντήσεις στις ανησυχίες κάθε κατοίκου του Λεκανοπεδίου, οι παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σε όλες τις γειτονιές μας. Εκεί θα βρίσκομαι, στο πεδίο, δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα προβλήματά τους. Μαζί να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα όλων, να λύσουμε προβλήματα που διαιωνίζονται και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες συλλογικής προόδου και ατομικής προκοπής. Να κάνουμε την Αττική πιο παραγωγική, πιο ασφαλή, πιο πράσινη, πιο κοινωνική».

Ο κ. Χαρδαλιάς επισημαίνει ότι απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ότι από την επομένη των εκλογών, εφόσον αυτοί του αναθέσουν τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Αττικής, θα επιδιώξει συνεργασία με όλες τις παρατάξεις, αναφέροντας: «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Πιστεύω στη συνένωση δυνάμεων και προσπαθειών σε στόχους που είναι κοινοί για όλους τους πολίτες. Άλλωστε τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και οι ευκαιρίες που μπορούμε να δημιουργήσουμε αφορούν κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς. Σέβομαι τους ανθυποψήφιούς μου και θα επιδιώξω τη συνεργασία τους, ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε γόνιμη πρόταση και ιδέα από όπου και αν προέρχεται».

Σε ό,τι αφορά τις προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στην Αττική, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής υπογραμμίζει: «Σχεδιάζουμε έργα και δράσεις για την τόνωση της ασφάλειας απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, απέναντι στους υγειονομικούς κινδύνους, όπως αυτοί που προκαλούνται από τα σκουπίδια, αλλά και απέναντι στη μεσαία εγκληματικότητα που απλώνεται στις γειτονιές μας. Είμαστε έτοιμοι να δρομολογήσουμε νέο μοντέλο διαχείρισης των σκουπιδιών. Θα συνεργαστούμε με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για να κάνουμε τις γειτονιές μας πιο ασφαλείς. Θα αναπτύξουμε παρεμβάσεις για τον περιορισμό του κυκλοφοριακού προβλήματος, την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και την αύξηση των χώρων στάθμευσης. Παράλληλα θα προχωρήσουμε στην ενίσχυση του ΕΚΑΒ, τη βελτίωση της λειτουργίας όλων των κοινωνικών δομών, τη δημιουργία νέων και την αναβάθμιση των υπαρχουσών σχολικών μονάδων».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξή του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» εδώ 1001_ΤΟ ΒΗΜΑ

Close Search Window