Νέα|

27 Σεπτεμβρίου 2023

 

«Να επικαιροποιήσουμε τις προδιαγραφές λειτουργίας των Μέσων Μεταφοράς και τις ανάγκες τους, για να μπορέσουμε να είμαστε χρήσιμοι στους πολίτες, να γίνει η καθημερινότητά τους πιο εύκολη και ανθρώπινη με κάθε μέσο», τόνισε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της Ο.Σ.Υ. στα Άνω Λιόσια. Ο κ. Χαρδαλιάς περιηγήθηκε στο αμαξοστάσιο και είχε συνάντηση με εργαζόμενους  του Οργανισμού και πρόσθεσε: «Είναι ανάγκη να στηρίξουμε τους εργαζομένους, αλλά και την καλή λειτουργία των οχημάτων για να διασφαλίσουμε  ότι οι κάτοικοι της Αττικής θα απολαμβάνουν τα μέσα μεταφοράς που αξίζουν».

 

Στη συνέχεια, ο κ. Χαρδαλιάς μετέβη στο Δημαρχείο της Φυλής όπου τον υποδέχτηκε  ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς που του παρουσίασε τον πίνακα στον οποίο καταγράφονται και παρακολουθούνται  σε πραγματικό χρόνο, από τον σχεδιασμό τους έως την ολοκλήρωση, όλα τα μεγάλα έργα του Δήμου. Πρόκειται για μια πρακτική που είχε εφαρμόσει ο κ. Χαρδαλιάς ως Δήμαρχος Βύρωνα και έχει δεσμευτεί πως, εφόσον εκλεγεί, θα μεταφέρει στην Περιφέρεια Αττικής με τη συγκρότηση ενός Παρατηρητηρίου που θα ελέγχει τον οδικό χάρτη των έργων του Λεκανοπεδίου. 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ασφάλεια των πολιτών τονίζοντας: «Είναι ένα ζήτημα για το οποίο  δεν χωρούν επικοινωνιακές κορώνες και αφορά τρεις άξονες: Την ασφάλεια από φυσικές καταστροφές, από υγειονομικούς κινδύνους καθώς και από τη μεσαία εγκληματικότητα. Η Αυτοδιοίκηση είναι ένας χώρος που αγαπώ. Γνωρίζω τις παθογένειες, αλλά και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν για να πάψουν οι αρρυθμίες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Close Search Window